Advertisement

Deprem Eş Anlamlısı / Özbekistanda çocukların oynadığı oyunlar, beslenmeleri ve ... / Deprem kelimesinin eş anlamı nedir?

Deprem Eş Anlamlısı / Özbekistanda çocukların oynadığı oyunlar, beslenmeleri ve ... / Deprem kelimesinin eş anlamı nedir?. Bu bağlamda, deprem bir coğrafya. Posof i̇lçesi'ne bağlı gürcistan'a açılan türkgözü sınır. Sorusuna cevap verenler arasına katıl ve gelir elde et! Ana sayfa arama sonuçları deprem eş anlamlısı. isim yer kabuğunun derin katmanlarının kırılıp yer değiştirmesi veya yanardağların püskürme durumuna.

Kelimesinin eş anlamı deprem, kelimesinin eş anlamlısı nedir, benzer kelimeler. Çevre ve şehircilik bakanı murat kurum: Deprem ve zelzele sözcükleri aynı anlama gelir. Güzel türkçemiz de depremin eş anlamlısı zelzeledir. Tremblement de terre yer kabuğu içindeki katmanların yerinden oynamalarıyla oluşan sarsıntının, dışa ve çevreye doğru yayılan titreşim.

Büyükşehirden, Finike kırsalında yol bakım çalışması ...
Büyükşehirden, Finike kırsalında yol bakım çalışması ... from cdn.yeniakit.com.tr
Deprem kelimesinin eş anlamlı sözcükleri : Papua yeni gine depremle sarsıldı. ⇒ deprem olduğunda ben dışardaydım. Deprem ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler birbiri yerine kullanılabilir, bu kelimeler sırasıyla. Abi sizde her eş anlamı var ya odev yapıyom 4 dunde cıktı. Bu 9 adet kelime şu şekildedir Posof i̇lçesi'ne bağlı gürcistan'a açılan türkgözü sınır. ⇒ annem zelzeleden çok korkar.

Aşağıda deprem kelimesi eş anlamlısı ile ilgili cümleler hazırladık.

Misafir 11 haziran 2020 sordu. Ana sayfa haberler deprem eş anlamlısı. Deprem ve zelzele sözcükleri aynı anlama gelir. Zelzele , hareket , yer sarsıntısı , yer sarsıntısı. Anlami.net eş anlamlı kelimeler sözlüğü, sitemizde tüm eş anlamlı, yakın anlamı ve zıt anlamlısı kelimelerin cevaplarını bulabilir ve arama bölümünden deprem kelimesinin eş ve yakın anlamı nedir? Bu sayfada verilen deprem eş anlamlısı / anlamlıları dışında başka bir eş anlamlı kelime olduğunu düşünüyorsanız yorum yazarak bize bilgi veriniz. Kelimesinin eş anlamı deprem, kelimesinin eş anlamlısı nedir, benzer kelimeler. Deprem kelimesinin eş anlamlısı zelzele, hareket, yer sarsıntısı kelimeleridir. Deprem sözcüğünün eş anlamlısı nedir ? Deprem sözcüğünün eş anlamlısı = hareket ➤. Zelzele , hareket , yer sarsıntısı , yer sarsıntısı. Deprem eş anlamlısı için 2 adet sözcük bulunmaktadır. Aynı kategoriden daha fazla konu.

Bu nedenle bu iki sözcüğü birbirinin yerine kullanabilirsiniz. Deprem özellikle son dönemlerde çok sık meydana gelen ve zorlu zamanlar yaşatan bir durumu anlatan kelimedir. Tondura kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı bitkisiz düzlük, tup bozkırı. Eş anlamlı kelimeler tablosunu indir: Deprem kelimesinin eş anlamlı sözcükleri :

aksamite tábor 'Ölüm' minibüsü ! - words to live by funny
aksamite tábor 'Ölüm' minibüsü ! - words to live by funny from i.ytimg.com
Zelzele , hareket , yer sarsıntısı , yer sarsıntısı. Zelzele ve deprem eş anlamlı kelimelerdir. Ayrıca türkçe deki eş deprem kullanılışını örnekleriyle inceleyin. Deprem kelimesinin eş anlamı nedir? Her iki kelime de aynı anlama gelir ve dünyanın kabuk kısmında meydana gelen kırılmaları ifade etmektedir. Deprem kelimesine karşılık olarak eş anlamlı, 'zelzele' sözcüğünü değerlendirebilirsiniz. Deprem sözcüğünün eş anlamlısı nedir ? Tondura kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı bitkisiz düzlük, tup bozkırı.

Ayrıca türkçe deki eş deprem kullanılışını örnekleriyle inceleyin.

Güzel türkçemiz de depremin eş anlamlısı zelzeledir. Deprem kelimesinin eş anlamlısı zelzele, hareket, yer sarsıntısı kelimeleridir. Zelzele ve deprem eş anlamlı kelimelerdir. Bu nedenle bu iki sözcüğü birbirinin yerine kullanabilirsiniz. Kelimesinin eş anlamı deprem, kelimesinin eş anlamlısı nedir, benzer kelimeler. Söyleyiş, eş anlamının karşılığı ve dilbilgisi kurallarına göz atın. Abi sizde her eş anlamı var ya odev yapıyom 4 dunde cıktı. ⇒ dün çin'de deprem olmuş. Deprem sözcüğünün eş anlamlısı nedir ? Deprem ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler birbiri yerine kullanılabilir, bu kelimeler sırasıyla. Her iki kelime de aynı anlama gelir ve dünyanın kabuk kısmında meydana gelen kırılmaları ifade etmektedir. Zelzele , hareket , yer sarsıntısı , yer sarsıntısı. Ana sayfa haberler deprem eş anlamlısı.

Büyük deprem olacak, önlem alın. ⇒ dün çin'de deprem olmuş. Deprem kelimesine karşılık olarak eş anlamlı, 'zelzele' sözcüğünü değerlendirebilirsiniz. .deprem zıttı, deprem hakkında bilgi, deprem kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, deprem sözcüğü ne anlama gelmektedir, deprem kelimesinin eş anlamlısı, deprem wikipedia. Deprem eş anlamlısı için 2 adet sözcük bulunmaktadır.

amelî eş anlamlısı, amelî zıt anlamı nedir
amelî eş anlamlısı, amelî zıt anlamı nedir from anlamlisi.org
Deprem kelimesinin eş anlamlısı olan kelime zelzele sözcüğüdür. Bingöl'de peş peşe korkutan depremler yaşanıyor. ⇒ dün çin'de deprem olmuş. Abi sizde her eş anlamı var ya odev yapıyom 4 dunde cıktı. Deprem ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler birbiri yerine kullanılabilir, bu kelimeler sırasıyla. Aynı kategoriden daha fazla konu. Deprem kelimesinin 9 adet eş anlamlısı bulunmaktadır. ⇒ annem zelzeleden çok korkar.

Bu 9 adet kelime şu şekildedir

Güzel türkçemiz de depremin eş anlamlısı zelzeledir. Bu 9 adet kelime şu şekildedir Deprem sözcüğünün eş anlamlısı = hareket ➤. Deprem kelimesinin eş anlamlısı zelzele, hareket, yer sarsıntısı kelimeleridir. Büyük deprem olacak, önlem alın. Ayrıca türkçe deki eş deprem kullanılışını örnekleriyle inceleyin. Zelzele , hareket , yer sarsıntısı , yer sarsıntısı. Deprem ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler birbiri yerine kullanılabilir, bu kelimeler sırasıyla. Sorusuna cevap verenler arasına katıl ve gelir elde et! Bu nasıl bir çözüm bakan efendi ? Papua yeni gine depremle sarsıldı. Bu nedenle bu iki sözcüğü birbirinin yerine kullanabilirsiniz. Türk dil kurumu tarafından hazırlanan genel türkçe sözlük içerisinde kelimelerin anlamının yanı sıra eş anlamlarına da yer verilir.

Posof i̇lçesi'ne bağlı gürcistan'a açılan türkgözü sınır deprem. Ayrıca türkçe deki eş deprem kullanılışını örnekleriyle inceleyin.

Posting Komentar

0 Komentar